Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Heeft u het idee dat uw organisatie effectiever kan worden georganiseerd? Bent u op zoek naar een goede aanpak daarvoor? Lean is de methode om uw organisatie te optimaliseren in efficiëntie. Dit programma biedt u in korte tijd de essentie waar u meteen mee aan de slag kunt. U leert korte, efficiënte paden inrichten en voorkomt ballast voor uw organisatie. De training wordt verzorgd door ervaren lean trainers. Met hun kennis en ervaring helpen zij u om flinke stappen te zetten. Met deze korte cursus kunt u direct aan de slag om uw organisatie te verbeteren.

Resultaat

 • U begrijpt de lean methode.
 • U heeft zicht op de operationele processen in uw organisatie.
 • U weegt af wat wel en wat niet nodig is.
 • U creëert draagvlak voor lean in uw organisatie.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die gericht aan de slag wil om de eigen organisatie te verbeteren met de methodieken volgens lean.

Aanpak

Tijdens de trainingsdagen gaat u concreet aan de slag en leert u door te doen. U bent vooral zelf bezig onder de deskundige leiding van de trainer. U gaat aan de hand van oefeningen zelf aan de slag. Zo leert u effectief en bovendien efficiënt het geleerde direct toe te passen in de praktijk. U werkt tijdens de training aan het persoonlijk trainingsplan. Dit plan biedt houvast om heel doelgericht aan uw leerdoelen te werken. Tussen de trainingsdagen gaat u in uw eigen werkomgeving door met oefenen.

De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Professionals

In iedere module is de professional van cruciaal belang. Daarom stelt Pro Education hoge eisen aan de professionals. De programma's worden uitsluitend verzorgd door professionals die zelf in de praktijk actief zijn. Zij dagen u met hun ruime ervaring uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken. Onze professionals vervullen een actieve rol binnen de online leeromgeving en voorzien u van tips, interessante oefeningen en links.

Erkende kwaliteit

Deze cursus is ontwikkeld door professionals met veel ervaring en gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. U bent dus verzekerd van kwaliteit.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Wat is lean?
 • Wat zijn de basisgedachten?
 • Hoe zet ik lean in mijn organisatie verder uit?
 • Welke stappen zijn nodig en welke niet?
 • Zicht krijgen op het operationele proces
 • Filteren van ballast in processen
 • Waar wil mijn klant voor betalen?
 • Op zoek naar verspillingen
 • Lean toepassen in uw eigen organisatie
 • Oplossen van problemen

Na actieve deelname ontvangt u een certificaat.

Planning

Deze cursus bestaat uit 2 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur. De cursus wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.
Bij Pro Education kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.
Pro Education is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.
5 mogelijkheden

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

23-10-2017 Dag Maandag Regio Eindhoven

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

23-10-2017 Dag Maandag Regio Amsterdam

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

23-10-2017 Dag Maandag Regio Zwolle

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

23-10-2017 Dag Maandag Regio Utrecht

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

23-10-2017 Dag Maandag Regio Rotterdam

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Inschrijven

Planning

   
23-10-2017 Dag Maandag Regio Eindhoven Inschrijven Planning
23-10-2017 Dag Maandag Regio Amsterdam Inschrijven Planning
23-10-2017 Dag Maandag Regio Zwolle Inschrijven Planning
23-10-2017 Dag Maandag Regio Utrecht Inschrijven Planning
23-10-2017 Dag Maandag Regio Rotterdam Inschrijven Planning

Kosten Dag, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten € 1090,00
Trainingsmateriaal € 30,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1229,00

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.