PE Magazine

Prohealth Magazine

Op deze pagina vindt u de pdf-versies van ons magazine Prohealth. Liever het magazine thuis ontvangen? Meld u aan en ontvang Prohealth vanaf de volgende editie gratis 3x per jaar in de brievenbus.

Aanmelden

September 2018

Toekomstbestendigheid en innovatie in de zorg is het thema van de nieuwe Prohealth. In het vorige nummer keken we in verband met onze 20ste verjaardag nog terug, maar nu kijken we alleen vooruit. We besteden aandacht aan digitale innovaties en de mogelijkheden die deze bieden, zoals therapie op afstand. Maar we kijken ook naar nieuwe inzichten in het aanbieden van zorg en de actuele stand van zaken daarin. Komt de patiënt nu eindelijk centraal te staan?

 

Juni 2018

Pro Education is jarig, en wel voor de 20ste keer. De onderwerpen in dit nummer hebben dan ook te maken met dit vierde lustrum. We kijken terug, maar vooral ook vooruit. Wat is er allemaal veranderd in die 20 jaar en wat kunnen we in de toekomst nog verwachten? Zowel docenten als ontwikkelaars en cursisten delen hun ervaringen en inzichten. Én we hebben een nieuwe column van logopedist Saskia Eelman.

 

Januari 2018

Het thema van het derde nummer is ‘ouderenzorg’. In deze editie vertellen professionals over hun ervaringen en drijfveren met betrekking tot het werken met ouderen. Aan het woord zijn onder andere Femmie Stolte, casemanager dementie bij Carinova Mantelzorgondersteuning en Michael Jansen, fysiotherapeut in verpleeghuis WZH Oosterheem.

 

September 2017

Het thema van de tweede nummer is ‘werken met kinderen’. In deze editie vertellen professionals over het werken met kinderen en alles wat daar bij komt kijken. Zo legt ergotherapeut en bewegingswetenschapper Theone Kampstra uit waarom het uitgangspunt dat de zintuiglijke ontwikkeling al begint als het kind nog in de buik van de moeder zit, heel belangrijk is.

 

Mei 2017

Dit is de eerste editie van ons magazine Prohealth. Het thema van deze editie is ‘leren’. Leren doet iedereen op zijn eigen manier. De een leert van ervaringen, de ander van waarnemen en weer anderen experimenteren graag. “Wij geloven in rijke leerlandschappen waarbij cursisten uiteindelijk leermethodes kiezen die het best bij hun passen” – Eric Verduyn, directeur opleidingen.

 
 
Aanmelden