Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Heeft u na het volgen van het Hanenprogramma® Praten doe je met z’n tweeën behoefte aan meer informatie en het uitwisselen van ervaringen? Op deze intervisiedag verdiept u zich in de nieuwste inzichten vanuit het Hanen Centre en de laatste ontwikkelingen in Nederland. Ook wisselt u kennis en ervaring uit met andere cursisten aan de hand van praktijkvragen. Hierbij wordt u aangemoedigd om eigen beeldmateriaal in te brengen.In kleine groepen oefent u met onderdelen uit het Hanen®-ouderenprogramma ‘Praten doe je met zijn tweeën’. Op deze manier bent u weer helemaal op de hoogte en scherpt u uw vaardigheden aan.

Resultaat

  • U vergroot uw vaardigheden op het gebied van presenteren.
  • U analyseert video-opnames en oudergespreksvoering.
  • U krijgt antwoord op praktische, inhoudelijke vragen.

Doelgroep

Deze cursus is ontwikkeld voor gecertificeerde Hanen® logopedisten die bij voorkeur al praktijkervaring hebben opgedaan en bereid zijn eigen beelden in te brengen.

Aanpak

Na afloop van deze cursus heeft u de meest actuele kennis op het gebied van kinderen met taalontwikkelingsstoornissen. U wisselt ervaringen uit en oefent aan de hand van een casus. Aan de hand van zelf ingebrachte video-opnames krijgt u feedback en participeert u in een rollenspel.

De cursus wordt gegeven in een groep van 12 tot 14 deelnemers en heeft een studiebelasting van 6 contacturen en een aantal uren zelfstudie.

Professionals

Deze intervisiedag wordt verzorgd door Saskia Koning. Saskia is gecertificeerd Hanen®-instructeur en gecertificeerd Video Interactie Begeleider. Zij is tevens opleider Video Interactie Begeleiding - Logopedie (Fontys Hogeschool).

Programma

In deze praktische cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kennismakingsactiviteit en informatie-update
  • Uitwisseling praktijkvragen - casuïstiek
  • Oefenen presentatie
  • Videofeedback oefening

Planning 

Deze cursus bestaat uit 1 dag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

• 9 april 2018

Eventuele extra ingeplande data voor deze cursus vindt u op onze website www.proeducation.nl.
De cursus wordt verzorgd in Utrecht.

Na 100% aanwezigheid en actieve deelname ontvangt u een bewijs van deelname en worden uw punten bijgeschreven.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.
Bij Pro Education kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.
Pro Education is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.
1 mogelijkheid

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

09-04-2018 Dag Maandag Utrecht

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Inschrijven

Planning

   
09-04-2018 Dag Maandag Utrecht Inschrijven Planning

Kosten Dag, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten € 295,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 399,50

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.