Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Heeft u onze cursus Logopedische Interventies bij Lees- en/of Spellingproblemen gevolgd? En wilt u uw kennis opfrissen of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan is deze terugkomdag iets voor u. Uw vragen en casuïstiek worden behandeld en u krijgt nieuwe literatuur aangeboden. Ook verdiept u zich in begrijpend lezen en op welke manier u dat een plek kunt geven in de logopedische behandeling. Daarnaast komen de laatste ontwikkelingen op het gebied van spelling aan de orde. De nieuwe kennis kunt u direct toepassen in uw eigen werkomgeving.

Resultaat

  • U verdiept uw kennis van (de behandeling van) begrijpend lezen.
  • Uw kennis op het gebied van onderzoek en behandeling van spelling en spellingsregels is weer up-to-date.
  • U heeft vragen of een casus uit uw eigen praktijk voorgelegd aan de groep.

Doelgroep

Deze terugkomdag is speciaal voor logopodisten die de cursus Logopedische Interventies bij Lees- en/of Spellingproblemen hebben afgerond.

Aanpak

Na afloop van deze cursus heeft u kennis van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van lees- en/of spellingproblemen. Tijdens de cursus krijgt u actuele, ondersteundende literatuur, werkt u aan de hand van gegeven casuïstiek en participeert u in een onderwijsleergesprek.

De cursus wordt gegeven in een groep van 12 tot 15 deelnemers en heeft een studiebelasting van 6 contacturen en een aantal uren zelfstudie.

Professionals

Sinds 2002 is Ilona Silderhuis werkzaam als logopedist, docent, trainer, begeleider en cursusontwikkelaar. Zij is geregistreerd dyslexiebehandelaar en heeft jaren ervaring in onderzoek en behandeling van lees- en spellingproblemen. Binnen de eerstelijnszorg werkt ze veel met kinderen en adviseert ze collega’s in haar praktijk, leerkrachten en interne begeleiders.

Accreditatie

Beroepsgroep

Accreditatie (deel)register

Aantal punten

Logopedist ADAP - Register Logopedist 7 pt

Programma

In deze praktische cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Casuïstiek, vragen van cursisten
  • Korte samenvatting over het lezen en spellen; ontwikkeling, onderzoek en behandeling
  • Begrijpend lezen
  • Spelling; onderzoek en behandeling
Na 100% aanwezigheid en actieve deelname ontvangt u een bewijs van deelname en worden uw punten bijgeschreven.

Planning


Deze cursus bestaat uit 1 dag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Eventuele extra ingeplande data voor deze cursus vindt u op onze website www.proeducation.nl.
De cursus wordt verzorgd in Amsterdam of Utrecht.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.
Bij Pro Education kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.
Pro Education is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.
2 mogelijkheden

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

11-10-2018 Dag Donderdag Utrecht

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

28-03-2019 Dag Donderdag Utrecht

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Inschrijven

Planning

   
11-10-2018 Dag Donderdag Utrecht Inschrijven Planning
28-03-2019 Dag Donderdag Utrecht Inschrijven Planning

Kosten Dag, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten € 295,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 399,50

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragen
Direct inschrijvenDeze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren