Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Wilt u motorisch leren inzetten bij de behandeling van uw cliënten? Dan is deze cursus een goede keuze. U leert de verschillende principes van motorisch leren en hoe u deze principes in de praktijk kunt toepassen. Hiermee leert u uw cliënten om de motorische controle weer terug te krijgen. Dit kan zijn ter preventie van blessures en het verbeteren van prestaties. Of voor behandelingen om herstel te bevorderen en het verhogen van de kwaliteit van leven. Zowel in theorie als in praktijk worden verschillende leerstijlen en leerprincipes behandeld. Hierdoor kunt u het geleerde direct toepassen in uw eigen praktijk.

Resultaat

  • U kunt principes van motor learning toepassen in uw beroepspraktijk.
  • U leert cliënten 'verkeerde' beweegpatronen/strategieën te vervangen door nieuwe.
  • U voorkomt blessures.
  • U zorgt voor verbeterde prestaties.
  • U geeft cliënten weer kwaliteit van leven.

Doelgroep

Deze praktische cursus is speciaal ontwikkeld voor (sport)fysiotherapeuten en kinderfysiotherapeuten die hun cliënten willen behandelen door het toepassen van principes van motorisch leren.

Aanpak

Na afloop van deze cursus kunt u de principes van motor learning toepassen in de beroepspraktijk. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze cursus bijzonder effectief. U krijgt kennis aangereikt door middel van literatuur, praktische oefeningen, discussies en een heldere uitleg van docenten die beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van sportfysiotherapie.

De cursus wordt gegeven in een groep van 8 tot 15 deelnemers en heeft een studiebelasting van 18 contacturen en een aantal uren zelfstudie.

Professionals

Willem van Rij is sportfysiotherapeut, docent fysiotherapie en sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam en is strength and conditioning coach.
Oscar Reijmerink is fysiotherapeut, docent fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam en is strength and conditioning coach.
Beiden zijn verbonden aan Motive To Move (MTM) performance center Rotterdam.

Programma

In deze boeiende cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Leerprincipes
  • Motor learning-modellen
  • Wetenschappelijke onderbouwing
  • Arthokinematische reflexen
  • Bewegen met pijn

Na actieve deelname ontvangt u een certificaat.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor de cursus/opleiding Motorisch Leren in de Fysiotherapie gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken via onderstaand formulier of via 020 - 5 677 999. Zodra wij nieuwe startdata hebben gepland, brengen wij u hiervan telefonisch of via e-mail op de hoogte.

Houd mij op de hoogte

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Planning

Deze cursus bestaat uit 3 dagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. De cursus wordt verzorgd in Krimpen aan den IJssel.

Kosten

Totaal: € 1.008,50
Incl. locatie- en arrangementskosten, excl. btw.

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.