Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Heeft u wel eens cliënten die last hebben van kriebelende, jeukende, brandende of tintelende benen en vermoedt u het Restless Legs Syndrome (RLS)? Door het volgen van deze cursus leert u RLS sneller herkennen en verdiept u zich verder op het gebied van slaapproblematiek. U doet kennis op over het stellen
van de diagnose en de behandeling van de aandoening en schrijft een implementatieplan inclusief acties. Met deze cursus vergroot u uw expertise en bent u helemaal up-to-date.

Doelgroep

Oefentherapeuten die de cursus Slaaplessen en/of SlaapSlim hebben gevolgd.

Aanpak

Na afloop van deze cursus heeft u meer kennis over Restless Legs Syndrome (RLS) en bent u in staat sneller een diagnose te stellen. Tijdens de cursus volgt u een werkcollege waarin een presentatie en een demonstratie worden geven. Verder oefent u zelf en
participeert u in een onderwijsleergesprek.

De cursus wordt gegeven in een groep van 8 tot 16 deelnemers en heeft een studiebelasting van 12 contacturen en een aantal uren zelfstudie.

Professionals

Deze cursus wordt verzorgd door Jolinda Glaudemans. Jolinda is coach, trainer, adviseur en docent. Daarnaast is zij werkzaam als oefentherapeut Mensendieck en slaapoefentherapeut. Haar specialisatie is functionele toepasbaarheid van gezond bewegen, aangevuld met de rol van ontspanning en rust.

Programma

In deze praktische cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Definitie RLS
  • Medische achtergrond RLS
  • Diagnose kenmerken
  • Oefening en vaardigheden
  • Specifieke kenmerken behandelplan
  • Ketensamenwerking / netwerk
  • Patiënt / cliëntstroom
  • USP (S)OT en RLS

Planning

Deze cursus bestaat uit 2 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.

De cursus wordt verzorgd in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Na 100% aanwezigheid en actieve deelname ontvangt u een bewijs van deelname en worden uw punten bijgeschreven.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.
Bij Pro Education kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.
Pro Education is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.
1 mogelijkheid

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

16-03-2018 Dag Vrijdag Regio Rotterdam

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Inschrijven

Planning

   
16-03-2018 Dag Vrijdag Regio Rotterdam Inschrijven Planning

Kosten Dag, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten € 495,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,-

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.