Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

In de afgelopen jaren zijn er veel veranderingen in de kinderopvang, onderwijs en jeugdzorg geweest. Denk bijvoorbeeld aan de bezuinigingen op het gebied van preventieve logopedie. Deze ontwikkelingen roepen vragen op. Hoe gaat u hier mee om als logopedist? Het signaleren en benutten van kansen vraagt een andere manier van denken en handelen. Netwerken en profileren spelen een grote rol. In deze cursus wordt de vertaalslag gemaakt van theorie en informatie naar een praktisch plan van aanpak. Hiermee kunt u na afloop van de cursus direct aan de slag.

Resultaat

  • U kent de relevante (maatschappelijke) ontwikkelingen en de manier waarop deze de invulling van de preventieve logopedie (kunnen) beïnvloeden.
  • U beargumenteert wat de (on)mogelijkheden zijn bij het screenen van jonge kinderen.
  • U zet het GVO-model en het 0-6-model in, toegespitst op uw eigen werksituatie.
  • U gebruikt de leercyclus en leerstijlen bij het ontwerpen en geven van groepsvoorlichting en deskundigheidsbevordering.

Doelgroep

Deze boeiende cursus is speciaal ontwikkeld voor logopedisten die op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de preventieve logopedie.

Aanpak

De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze cursus bijzonder effectief. Na afloop van deze unieke cursus kent u de relevante ontwikkelingen die de preventieve logopedie beïnvloeden. Tijdens onder andere praktische oefeningen en analyses verkrijgt u inzicht in het 0-6-model en leert u dit te gebruiken om kansen te benutten.

De cursus wordt gegeven in een groep van 10 tot 20 deelnemers en heeft een totale studiebelasting van 47 uur, waarvan 21 contacturen en 26 uur zelfstudie.

Professionals

Mieke Wilterdink heeft vele jaren als teamcoördinator van het Logopedisch Centrum in Westfriesland gewerkt. Zij is logopedist en ook actief als Hanen-gecertificeerde. Mieke heeft veel praktijkervaring op het gebied van het benutten van kansen die de ontwikkelingen in de wereld van het jonge kind bieden.

 

Accreditatie

Beroepsgroep

Accreditatie (deel)register

Aantal punten

Logopedist ADAP - Register Logopedist 47 pt

Programma

In deze interessante cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Begripsbepaling preventieve logopedie
  • (Landelijke) ontwikkelingen in de wereld van het jonge kind
  • Het 0-6-model
  • Praktische uitwerking 0-6-model

Na actieve deelname ontvangt u een certificaat.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor de cursus/opleiding Ontwikkelingen in de Preventieve Logopedie gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken via onderstaand formulier of via 020 - 5 677 999. Zodra wij nieuwe startdata hebben gepland, brengen wij u hiervan telefonisch of via e-mail op de hoogte.

Houd mij op de hoogte

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Planning

Deze cursus bestaat uit 3 dagen van 09.30 uur tot 17.00 uur. De cursus wordt verzorgd in Amsterdam.

Kosten

Totaal: € 1.008,50
Incl. locatie- en arrangementskosten, excl. btw.

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.