Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Ieder persoon heeft unieke talenten. Zij onderscheiden u van de rest van de mensen. Door deze talenten goed in te zetten kunt u het werk doen waar u goed in bent, waar u plezier in heeft en waarin u tot uw recht komt. Personal branding is het nadrukkelijk in de markt zetten van uw talenten; uzelf tonen als een sterk merk. Collega's en cliënten krijgen daardoor een compleet en sterk beeld van u als uniek persoon. Dit heeft vaak ook een positieve invloed op de behandeling van de cliënt. Wilt u leren hoe u zich met succes kunt profileren? Deze inspirerende training helpt u binnen 1 dag op weg.

Resultaat

 • U komt authentiek over.
 • U profileert zich krachtiger als paramedicus.
 • U bent zich bewust van de waarde van uw eigen merk.
 • U presenteert zich beter tijdens uw werk of netwerken.

Doelgroep

Deze cursus is zeer waardevol voor paramedici die zich beter willen profileren in gesprekken met cliënten of collega's of zich bewuster willen zijn van hun specifieke talenten.

Aanpak

De training wordt gegeven door een deskundige professional met veel ervaring. Tijdens deze interactieve training krijgt u volop de gelegenheid eigen praktijkvoorbeelden en cases in te brengen. Op deze manier stemmen we de training optimaal af op uw persoonlijke situatie.

De cursus wordt gegeven in een groep van 5 tot 15 deelnemers en heeft een totale studiebelasting van 7 uur, dit zijn allemaal contacturen.

Professionals

In iedere cursus is de professional van cruciaal belang. Daarom stellen wij hoge eisen aan de professionals. Onze professionals hebben ruime ervaring met personal branding. Zij zijn op de hoogte van de laatste inzichten in het vakgebied. Daarnaast dagen zij u met hun ruime ervaring uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken.

Programma

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Personal branding, de persoon als merk
 • Bewust worden van de waarde van een eigen merk
 • Onderzoeken van uw eigen merk
 • Onderscheidend vermogen van uzelf
 • Communiceren van uw merk
 • Toetsen van uw merk
 • Zelfpresentatie en profilering

Na actieve deelname ontvangt u een certificaat.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor de cursus/opleiding Personal Branding gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken via onderstaand formulier of via 020 - 5 677 999. Zodra wij nieuwe startdata hebben gepland, brengen wij u hiervan telefonisch of via e-mail op de hoogte.

Houd mij op de hoogte

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Planning

Deze cursus bestaat uit 1 dag van 09.30 uur tot 16.30 uur. De cursus wordt verzorgd in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kosten

Totaal: € 499,50
Incl. locatie- en arrangementskosten, excl. btw.

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.