Menu Zoeken

Organisatie van zorgprocessen verandert

De zorgsector verandert ingrijpend. Niet alleen de geldende eisen voor de ‘handen aan het bed’ veranderen, maar ook de gehele organisatie van zorgprocessen wijzigt. De sector krijgt hierdoor steeds meer een bedrijfskundige en managementinsteek. Dit vraagt om een andere manier van werken van zorgprofessionals. Onze opleidingen zorgmanagement helpen u mee te bewegen met deze veranderingen. 

Master Zorgmanagement en HBO Zorgmanagement

Werkt u in de zorg aan de beleids- of managementkant of heeft u ambities in deze richting? Dan heeft Pro Education een aantal interessante opleidingen zorgmanagement op zowel HBO- als Masterniveau. Variërend van enkele maanden voor een snelle verdiepingsslag tot enkele jaren voor een zeer solide bedrijfskundig fundament. 

Opleidingen Zorgmanagement voor werkenden

De opleidingen Management in de Zorg van Pro Education zijn zo ontworpen dat deze makkelijk te combineren zijn met een veeleisende baan. Het geleerde biedt meteen meerwaarde omdat het direct toe te passen is in uw eigen werkomgeving.

De genoemde prijs zijn de kosten van het cursusgeld. Deze worden aangevuld met de kosten van arrangement en literatuur en leeromgeving.

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren