Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Door privatisering in de zorg en een steeds grotere macht van de zorgverzekeraars moet u als fysiotherapeut keuzen maken. Gaat u voor een zo hoog mogelijke kwaliteit of wilt u juist uw dienstverlening optimaliseren? Kiest u voor een particuliere praktijk of voor een samenwerking met andere instellingen? Deze Masterclass helpt u de juiste keuze te maken om succesvol en effectief uw praktijk te positioneren in de zorgmarkt. Bovendien zorgt een duidelijke strategie en een heldere visie voor rust en grip op de processen, zodat u tijd heeft om te doen wat u wilt: behandelen.

Erkende kwaliteit

Deze opleiding wordt verzorgd door Pro Education. Het programma staat onder toezicht van een onafhankelijke werkveldcommissie en is volledig ontworpen vanuit de kwaliteitseisen die aan Masterprogramma's worden gesteld. U bent dus verzekerd van kwaliteit.

Resultaat

 • U weet welke markten en cliënten u wilt bedienen.
 • U weet welke diensten u gaat aanbieden.
 • U ontwikkelt een duidelijke strategie en een visie op kwaliteit.
 • U kunt uw eigen onderscheidend vermogen verwoorden en vermarkten.
 • U analyseert de zorgmarkt.

Doelgroep

Deze praktijkgerichte Masterclass is bedoeld voor fysiotherapeuten die zich succesvol willen voorbereiden op het ondernemerschap in de zorgmarkt. Het is ook interessant voor andere paramedische zorgverleners die zich met succes willen voorbereiden op het ondernemerschap.

Aanpak

Deze Masterclass Ondernemen in de Fysiotherapie bereidt u voor op het ondernemende deel van uw vakgebied. In deze Masterclass komen daarom onderwerpen aan bod als personeelszaken, leidinggeven en marketing. Aan het einde van deze Masterclass kunt u uw strategische visie bepalen om de toekomstbestendigheid van uzelf en uw praktijk te waarborgen.
In de opleiding werkt u met praktijkopdrachten, oefeningen en actuele cases. De Masterclass wordt verzorgd door topdocenten en professionals op het gebied van ondernemerschap in de zorg. Daarnaast maakt u gebruik van de meest actuele literatuur en heeft u toegang tot een online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst. Door u voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.

Professionals

In iedere Masterclass is de professional van cruciaal belang. Daarom stelt Pro Education hoge eisen aan de professionals. De programma's worden uitsluitend verzorgd door professionals die zelf in de praktijk actief zijn. Onze professionals hebben ruime ervaring met ondernemen in de zorg. Zij zijn op de hoogte van de laatste inzichten in het vakgebied.

Programma

In deze interessante Masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

Ondernemen en kwaliteit

 • Ondernemerschap en het werkveld van de fysiotherapeut
 • Strategie in de fysiotherapie
 • In- en externe analyse
 • Leiderschap
 • Personeel en organisatie
 • Financieel management
 • Bedrijfsvermogen
 • Kwaliteit en processen

Social media

 • Onderscheidend vermogen en personal branding
 • (On)mogelijkheden van social media
 • Online ecosysteem
 • Marketing in de social media

Diploma

Deze Masterclass wordt afgesloten met een praktijkgerichte eindopdracht. Als u de eindopdracht met een voldoende resultaat afrondt, ontvangt u het diploma 'Masterclass Ondernemen in de Fysiotherapie'.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor de cursus/opleiding Masterclass Ondernemen in de Fysiotherapie gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken via onderstaand formulier of via 020 - 5 677 999. Zodra wij nieuwe startdata hebben gepland, brengen wij u hiervan telefonisch of via e-mail op de hoogte.

Houd mij op de hoogte

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 10 weken. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie Flexibel studeren voor meer informatie).

Kosten E-learning, bij betaling in 1 termijn

Inschrijfgeld € 100,00
Cursusgeld € 2490,00
Studiemateriaal € 250,00
Eindopdracht € 295,00
Reprorechten € 15,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3150,00

Deze totaalprijs is gebaseerd op de prijs van een dagopleiding, bij betaling in één termijn. Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht. Bij Pro Education kunt u bij een deel van het opleidingsaanbod kiezen uit een aantal studievarianten. Wilt u een kostenspecificatie van een zaterdagopleiding, avondopleiding of E-Learning? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 020 5 677 999.

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.