Open avond

Wil je binnenkort starten met een paramedische HBO-opleiding, maar heb je hier nog vragen over? Of wil je graag een persoonlijk adviesgesprek voeren, zodat je zeker weet dat je straks de juiste keuze maakt? Meld je aan voor de open avond van Pro Education op dinsdagavond 7 februari 2023 van 19.00 tot 21.00 uur in Hilversum. Of bezoek vanuit huis onze online open avond op 31 januari 2023 van 19.30 tot 20.30 uur.
 

Hoe ziet de open avond eruit?

Tijdens de open avond kun je een proefles volgen. Zo krijg je een goede indruk van onze manier van studeren. Vervolgens kun je vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek voeren, of in het geval van de online variant aanvragen, met een van onze opleidingsadviseurs. De opleidingsadviseur beantwoordt dan al je vragen en helpt je met het maken van de juiste opleidingskeuze. De avond start met een algemene presentatie over Pro Education. Ook ontmoet je andere (potentiële) studenten.
 

Persoonlijk adviesgesprek

Aansluitend aan de proefles, bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Samen met de opleidingsadviseur kijk je welke opleiding op dit moment het best bij jou en jouw loopbaan past of kan je de vragen stellen die je nog hebt.  Om goed te kunnen plannen, horen we graag van je of je een afspraak wenst en welke opleiding je voorkeur heeft. Als je de online open avond op 31 januari bijwoont, maken we dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek op een later moment.
 

Aanmelden

Via de button hieronder kun je een keuze maken en je aanmelden. De open avond in Hilversum vindt plaats in onze vestiging aan Marathon 5. Die is goed bereikbaar met OV en auto en je kunt gratis parkeren bij ons pand. Als je kiest voor de online open avond ontvang je op de dag van de open avond een link met een code waarmee je gemakkelijk kunt inloggen via je browser. Hiervoor hoef je niets te downloaden of installeren.

Ik meld me aan

Waarom studeren bij Pro Education?

  • Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland.
  • Onze opleidingen zijn praktijkgericht. Want theoretische kennis is heel waardevol, maar als paramedicus wil je die kennis optimaal toe kunnen passen in de praktijk. Daarom zijn praktijksituaties altijd het uitgangspunt van onze lessen.
  • Onze lesgroepen zijn klein zodat de docent jou alle aandacht kan geven die je nodig hebt.
  • Al onze docenten hebben ruime ervaring in de praktijk.
  • Omdat we weten dat studeren naast een drukke baan of praktijk én je privéleven flexibel moet kunnen, bieden wij maar liefst 4 studievarianten met verschillende startmomenten.
  • Onze studieadviseurs ontzorgen je en helpen je soepel door je studie.


Hopelijk tot 31 januari of 7 februari 2023 bij onze open avond!