Masterclass Gedrag en Gedragsbeïnvloeding

Begeleiding en beïnvloeding bij gedrag van cliënten

Masterclass Gedrag en Gedragsbeïnvloeding

Begeleiding en beïnvloeding bij gedrag van cliënten

Opleidingsniveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Accreditaties & Erkenning

Meer informatie

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

1e startdatum

24-02-2020

Meer informatie

Download brochure

Opleidingsniveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Accreditaties & Erkenning

Meer informatie

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

1e startdatum

24-02-2020

Meer informatie

Download brochure
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe beïnvloedt u het gedrag van uw cliënten? En op welke wijze betrekt u hen actief bij de therapie? Tijdens deze Masterclass gaat u aan de slag met deze en vele andere vragen waar u als zorgverlener mee te maken heeft. Zo brengt u in beeld welk effect steun en de sociale omgeving op gedrag hebben en ontwikkelt u technieken om hier actief op in te spelen. Bovendien ontwikkelt u vaardigheden om therapietrouw te stimuleren.

Erkende kwaliteit

Deze Masterclass wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences. Het programma staat onder toezicht van een onafhankelijke werkveldcommissie en is volledig ontworpen vanuit de kwaliteitseisen die aan Masterclasses worden gesteld. U bent verzekerd van kwaliteit.

Doelgroep

U bent werkzaam als dienstverlener binnen de zorgsector, bijvoorbeeld als therapeut. Daarbij wilt u uw kennis over gedrag en de beïnvloeding hiervan uitbreiden naar Masterniveau.

Aanpak

In deze gewaardeerde Masterclass leert u welke factoren gedrag veroorzaken, beïnvloeden en in stand houden. De kern van gedrag en psychologische basisbehoeften staan centraal. U verdiept zich in alle belangrijke aspecten van motivatie, coping en sociale omgevingsfactoren. Daarbij ontwikkelt u technieken om richting te geven aan gedrag en weet op deze manier bepaalde gedragingen te voorkomen.

De Masterclass wordt verzorgd door ervaren gedragskundigen. Zij kunnen u uitstekend voorbereiden op de praktijk. Daarnaast beschikt u over actuele literatuur en heeft u toegang tot onze moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vindt u relevante informatie rondom uw studie en kunt u communiceren met docenten en medestudenten.

Professionals

In elke Masterclass is de professional van cruciaal belang. Daarom worden er hoge eisen gesteld aan de professionals. De programma’s worden uitsluitend verzorgd door professionals die zelf in de praktijk actief zijn. Onze professionals hebben ruime ervaring en zijn op de hoogte van de laatste inzichten in het vakgebied.

Vrijstellingen

Deze Masterclass maakt deel uit van een NVAO-geaccrediteerde Master van onze businesspartner NCOI. Wilt u verder studeren naar Master en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding. Zo houdt u zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Sociale omgeving en steun

  • De mens in zijn sociale context
  • Gedragsbeïnvloeding bij patiënten met multidimensionele problematiek

Beïnvloeden van gedrag

  • Behoeften die gedrag sturen
  • Behavioral change techniques
  • Evalueren van interventies voor gedragsbeïnvloeding
  • De totstandkoming van gedrag
  • Preventie
  • Motivatie en coping
  • Systematisch beïnvloeden van gedrag op doelgroepniveau
  • Psychologische basisbehoeften

Accreditatie

Deze Masterclass is voorbereid voor registratie in KNGF Algemeen register en Keurmerk Fysiotherapie. Zie de website voor de meest actuele status.

Diploma

U rondt deze boeiende Masterclass af met een eindopdracht. Behaalt u hiervoor een voldoende, dan ontvangt u het diploma ‘Masterclass Gedrag en Gedragsbeïnvloeding’ van onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

Deze Masterclass duurt 3 maanden. Het programma wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. Het dagprogramma heeft 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het avondprogramma heeft 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze Masterclass ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie Flexibel studeren voor meer informatie).

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Studiekosten: Inschrijfgeld
€ 100,-
Studiekosten: Lesgeld
€ 2.690,-
Overige kosten: Studiemateriaal
€ 250,-
Studiekosten: Examenkosten
€ 295,-
Overige kosten: Arrangementen (Food & Beverage)
€ 75,-
Studiekosten: Locatiekosten
€ 88,50
Overige kosten: Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 3.513,50

Deze totaalprijs is gebaseerd op de prijs van een dagopleiding, bij betaling in één termijn. Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht. Bij Pro Education kunt u bij een deel van het opleidingsaanbod kiezen uit een aantal studievarianten. Wilt u een kostenspecificatie van een zaterdagopleiding, avondopleiding of E-Learning? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 020 - 5 677 999.

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 9% btw van toepassing.

Masterclass Gedrag en Gedragsbeïnvloeding

Begeleiding en beïnvloeding bij gedrag van cliënten

Opleidingsniveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Accreditaties & Erkenning

Meer informatie

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

1e startdatum

24-02-2020

Meer informatie

Download brochure

Haal zorgeloos uw accreditatiepunten met ons ontzorgplan

Is 2019 voor u ook het herregistratiejaar? Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste cursussen voor de accreditatiepunten die u nog moet halen. Geef aan ons door hoeveel punten u voor eind 2019 nog moet halen en wat uw favoriete onderwerpen zijn. Dan maken wij voor u een ontzorgplan op maat. U ontvangt bij aanmelding bovendien 3 maanden gratis toegang tot Online Academy.