Brochure aanvragen

Masterclass Evidence-Based Practice

Afgerond en kort programma op Masterniveau

Masterclass Evidence-Based Practice

Afgerond en kort programma op Masterniveau

Opleidingsniveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Accreditaties & Erkenning

Meer informatie

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

1e startdatum

24-02-2020

Meer informatie

Download brochure

Opleidingsniveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Accreditaties & Erkenning

Meer informatie

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

1e startdatum

24-02-2020

Meer informatie

Download brochure
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze Masterclass leert u uw eigen klinische vragen via de evidence-based practice-methode beantwoorden. U verdiept zich onder andere in cohort studies, diagnostisch onderzoek en systematic review. Na afloop van deze Masterclass kunt u uw individuele klinische expertise, het beste externe bewijsmateriaal en de verwachtingen van de patiënt met elkaar verenigen. Zo kunt u de keuze voor zorghandelingen integraal en overtuigend onderbouwen.

Erkende kwaliteit

Deze opleiding wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences. Het programma staat onder toezicht van een onafhankelijke werkveldcommissie en is volledig ontworpen vanuit de kwaliteitseisen die aan Masterclasses worden gesteld. U bent verzekerd van kwaliteit.

Doelgroep

U bent zorgprofessional en wilt uw kennis op het gebied van evidence-based practice (EBP) op praktijkgerichte wijze verder ontwikkelen naar Masterniveau.

Aanpak

Tijdens deze Masterclass ontwikkelt u de vaardigheden om uw werkzaamheden binnen de zorg evidence-based uit te oefenen. Dit programma is dan ook afgestemd op de meest recente ontwikkelingen binnen het werkveld. U leert op welke wijze u de meest actuele wetenschappelijke kennis optimaal kunt combineren met praktijkkennis van hulpverleners en ervaringskennis van patiënten. Zo weet u medische keuzen vanuit diverse perspectieven te benaderen en tot de meest passende behandelingswijze te komen. Daarbij stelt de EBP-methodiek u in staat medische handelingen te onderbouwen vanuit uiteenlopende bronnen. Daarmee draagt u bij aan de algehele kwaliteit van zorgverlening.

De bijeenkomsten worden verzorgd door topdocenten uit de praktijk, die voor u de ideale vertaling van theorie naar praktijk maken. U gaat aan de slag met uiteenlopende werkvormen: cases, praktijkopdrachten en discussies worden afgewisseld. Gedurende de opleiding heeft u toegang tot de zeer moderne online leeromgeving. Deze bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Professionals

In elke Masterclass is de professional van cruciaal belang. Daarom worden er hoge eisen gesteld aan de professionals. De programma’s worden uitsluitend verzorgd door professionals die zelf in de praktijk actief zijn. Onze professionals hebben ruime ervaring en zijn op de hoogte van de laatste inzichten in het vakgebied.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Onderzoeksvragen en wetenschapsfilosofie
  • Critically appraisal
  • Randomized Controlled Trial (RCT)
  • Cohort studies
  • Levels of evidence en zoeken naar evidentie
  • Diagnostisch onderzoek
  • Systematic review
  • Meta-analyse
  • Critically Appraised Topic (CAT)

Diploma

U rondt deze boeiende Masterclass af met een eindopdracht. Behaalt u hiervoor een voldoende, dan ontvangt u het diploma 'Masterclass Evidence-Based Practice' van onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

Deze Masterclass duurt 3 maanden. Het programma wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. Het dagprogramma heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het avondprogramma heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt dit programma ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie Flexibel studeren voor meer informatie).

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Studiekosten: Inschrijfgeld
€ 100,-
Studiekosten: Lesgeld
€ 2.690,-
Overige kosten: Studiemateriaal
€ 250,-
Studiekosten: Eindopdracht
€ 295,-
Overige kosten: Arrangementen (Food & Beverage)
€ 100,-
Studiekosten: Locatiekosten
€ 118,-
Overige kosten: Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 3.568,-

Deze totaalprijs is gebaseerd op de prijs van een dagopleiding, bij betaling in één termijn. Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht. Bij Pro Education kunt u bij een deel van het opleidingsaanbod kiezen uit een aantal studievarianten. Wilt u een kostenspecificatie van een zaterdagopleiding, avondopleiding of E-Learning? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 020 - 5 677 999.

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 9% btw van toepassing.

Masterclass Evidence-Based Practice

Afgerond en kort programma op Masterniveau

Opleidingsniveau

Masterclass

Duur

3 maanden

Accreditaties & Erkenning

Meer informatie

Studievormen

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

1e startdatum

24-02-2020

Meer informatie

Download brochure

Haal zorgeloos uw accreditatiepunten met ons ontzorgplan

Is 2019 voor u ook het herregistratiejaar? Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste cursussen voor de accreditatiepunten die u nog moet halen. Geef aan ons door hoeveel punten u voor eind 2019 nog moet halen en wat uw favoriete onderwerpen zijn. Dan maken wij voor u een ontzorgplan op maat. U ontvangt bij aanmelding bovendien 3 maanden gratis toegang tot Online Academy.