Alle opleidingen

Alle opleidingen

Pro Education is een van de grootste aanbieders, met meer dan 140 praktijkgerichte cursussen en opleidingen voor zorgprofessionals. Wij bieden u cursussen en opleidingen fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, verpleegkunde en zorgmanagement. Het nascholingsaanbod van Pro Education is voor een groot deel geaccrediteerd bij KNGF, Keurmerk Fysiotherapie en ADAP. Maak hier uw keuze voor een cursus of opleiding.

Alle Opleidingen: 64 opleidingen In Rotterdam

Filters

Filter

Cursus Nascholing (19) De nascholingscursussen van Pro Education zijn voor een groot deel geaccrediteerd bij KNGF, Keurmerk Fysiotherapie en ADAP. Als u een geaccrediteerde cursus afsluit en u voldoet aan de voorwaarden van de cursus, geeft Pro Education dit door aan de accrediterende instantie en worden de punten bijgeschreven in de door u aangegeven registers.

3 dagen Cursus Nascholing ADAP 33,5 pt KNGF 24 pt Keurmerk Fysiotherapie 34 pt
2 dagen Cursus Nascholing ADAP 25 pt KNGF 16 pt Keurmerk Fysiotherapie 23 pt
3 maanden Cursus Nascholing ADAP 48,5 pt KNGF 30 pt Keurmerk Fysiotherapie 48 pt
2 dagen Cursus Nascholing ADAP 20 pt KNGF 18 pt Keurmerk Fysiotherapie 20 pt
3 dagen Cursus Nascholing ADAP 54 pt KNGF 54 pt
2 dagen Cursus Nascholing
3 dagen Cursus Nascholing ADAP 37 pt KNGF 36 pt Keurmerk Fysiotherapie 37 pt
3 dagen Cursus Nascholing ADAP 30 pt KNGF 30 pt Keurmerk Fysiotherapie 30 pt
1 dag Cursus Nascholing ADAP 12 pt KNGF 12 pt
3 dagen Cursus Nascholing ADAP 30,5 pt
1 dag Cursus Nascholing
3 dagen Cursus Nascholing ADAP 29 pt

Post Bachelor (4) De Post Bacheloropleidingen hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Programma (23) Een HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U kunt daarom vrijstellingen krijgen voor de gelijknamige modules in een bacheloropleiding.

Masteropleiding (1) Master opleidingen

Professional Master (2) Professional Master

Masterclass (3) Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.