Oscar Reijmerink

Over Pro Education

"Als docent wil ik helpen de beroepsgroep naar een hoger niveau te krijgen"


Bij Pro Education geven ik en mijn collega’s van Motive to Move een aantal specialistische cursussen, zoals Biomechanica van het Hardlopen en Behandeling van Hoofdpijnklachten. De belangrijkste reden dat ik ben gaan lesgeven, zowel bij Pro Education als op de Bacheloropleiding Fysiotherapie in Rotterdam, is de drive om samen met cursisten en studenten iedere dag beter te worden dan dat we gisteren waren.
 
Omdat ik zelf ook jaren heel veel uren in de praktijk heb doorgebracht, begrijp ik dat collega's in het werkveld niet altijd in staat zijn om kennis up-to-date te houden. Doordat ik de mogelijkheid kreeg om ook in het onderwijs te werken, is dit onderdeel van mijn werk. Ik zie het als mijn plicht om deze kennis met mijn collega's te delen en vaak leer ik ook van de cursisten, en probeer ik deze kennis ook weer door te geven. Het leuke van lesgeven is het overdragen van kennis aan collega’s. Ik vind het prachtig om ervoor te zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Oscar Reijmerink - Fysiotherapeut, Eigenaar Motive to Move en docent voor de cursussen Biomechanica van het Hardlopen en Behandeling van Hoofdpijnklachten bij Pro Education.

Over Pro Education