Fysio’s gezocht voor de Roparun

Thema's

Thema's

Fysio’s gezocht voor de Roparun

Eens per jaar wordt door de stichting Roparun een estafette loop georganiseerd van Parijs - Rotterdam en Hamburg - Rotterdam. Dit is al 25 jaar een terugkerend succesvol evenement, dat dit jaar van 7 tot en met 10 juni a.s. plaatsvindt.

Het evenement heeft de insteek zo veel mogelijk geld op te halen voor het doel: ‘Palliatieve zorg bij mensen met kanker’. Er doen gemiddeld 350 teams mee, met duizenden deelnemers. Voor meer informatie, zie de website www.roparun.nl

Roparun team 303 ‘Sneller Beter’ van het Erasmus MC

Ook het Erasmus MC doet mee met een eigen team: Roparun team 303  ‘Sneller Beter’. Het team bestaat uit 8 hardlopers, 4 fietsers, 4 chauffeurs, 2 navigatoren, 1 cateraar, 2 fysiotherapeuten / masseurs en 1 team captain. Dit jaar kunnen de fysio’s van het Erasmus MC, die elk jaar meegaan, door familieomstandigheden niet mee. Zonder fysiotherapeuten is de loop helaas voor dit team niet te organiseren.

Ben jij in voor een uitdaging?

Het team ‘Sneller Beter Erasmus MC’ is dus op zoek naar 2 fysiotherapeuten (al dan niet in opleiding) die het een uitdaging vinden om mee te gaan en de tocht te volbrengen. Zij maken deel uit van een team mensen die zich voor het goede doel laten sponsoren, een sportieve prestatie willen leveren en een fantastische ervaring willen op doen en delen. 

Er zijn, buiten je eigen inzet, geen kosten aan verbonden. Je gaat geheel verzorgd op pad met een zeer enthousiast team!

Wil jij de uitdaging aangaan en een goed doel steunen? Neem dan contact op met Louis Kooyman, via 06 333 33 850 of via mail a.kooyman@erasmusmc.nl

Namens het Roparun team 303 ‘Sneller Beter’ van het Erasmus MC

Thema's

Thema's