Praktische informatie

Over Pro Education

Op deze pagina informeren wij je over verschillende praktische zaken die voor jou van belang zijn.
 

Onze cursusbegeleider

Op de website van Pro Education en via e-Connect vind je direct de antwoorden op de meeste vragen. Daarnaast beschikt Pro Education over een team van cursusbegeleiders en studieadviseurs dat je graag te woord staat. Tijdens de opleiding of cursus maak je veelvuldig gebruik van e-Connect. Voor vragen waarop je het antwoord niet op e-Connect terugvindt, kun je telefonisch of via internet contact opnemen met onze deskundige cursusbegeleiders. Zij zijn bereikbaar via service@proeducation.nl  en via 020 - 5 677 999, op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.
 

Start van de opleiding en data

Bij Pro Education kun je op verschillende momenten in het jaar starten. De meest actuele informatie met betrekking tot de start en bijbehorende data vind je bij de betreffende opleiding of cursus. Als je eenmaal bent ingeschreven, zie je op e-Connect de exacte data van de lessen overzichtelijk weergegeven. De cursus- bijeenkomsten worden verzorgd van 09.30 uur tot 16.30 uur, tenzij bij de cursus anders staat vermeld.

Voor de opleidingen worden vrijwel alle avond- bijeenkomsten verzorgd van 19.00 uur tot 22.00 uur, de dag- en zaterdagbijeenkomsten van de HBO- en Masteropleidingen worden verzorgd van 10.00 uur tot 16.00 uur.
 

Studiematerialen

Je maakt gebruik van diverse studiematerialen, zoals literatuur in de vorm van een boek, reader of een studiemap en de online leeromgeving op e-Connect. De kwaliteit van het materiaal is essentieel voor de kwaliteit van de opleiding.

Pro Education ontwikkelt of selecteert daarom zelf het meest actuele studiemateriaal voor alle opleidingen, ontwikkeld door de beste auteurs en uitgevers. Daarbij kiezen wij uitsluitend voor toonaangevende literatuur, die ook praktisch bruikbaar is na je opleiding. Je ontvangt alle benodigde informatie en studiematerialen ongeveer 2 weken voor de start van de opleiding of cursus. Als je je laat aanmeldt, dan versturen wij zo snel mogelijk het benodigde studiemateriaal. Wat je situatie ook is, wij doen altijd ons uiterste best om je goed, volledig en tijdig te informeren, zodat je goed voorbereid deelneemt aan de opleiding. Bij verzending naar het buitenland wordt de kostprijs plus 10% administratiekosten in rekening gebracht.
 

Landelijk instituut met verschillende opleidingsplaatsen

Pro Education is een landelijk opleidingsinstituut en kent verschillende opleidings- en cursusplaatsen. Bij elke cursus en opleiding is aangegeven in welke plaats(en) deze wordt verzorgd. Pro Education maakt gebruik van uitstekende locaties, die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer.
 

Kleine studiegroepen

Wij werken met kleine studiegroepen. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor discussie en is er voldoende aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Je deelt je ervaringen met je medecursisten. Zo leer je van je docent en van je medecursisten en hoor je hoe het er in andere organisaties aan toegaat. Bovendien breid je zo je netwerk uit. Uit alle evaluaties blijkt dat dit door onze cursisten enorm wordt gewaardeerd. Boeiend, leerzaam en inspirerend!
 

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 30,- (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 35,00 (excl. btw) per dag of € 20,- (excl. btw) per avond.
 

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).
 

Btw

Onze paramedische cursussen die accreditatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende brancheorganisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bachelor- opleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.
 
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.
 
Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.
 
Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijscomponenten is 9% btw van toepassing.
 

Betaalbare kwaliteit en fiscale voordelen voor werkgevers

Pro Education, de paramedische opleider van Salta Group, Nederlands grootste opleidingsinstituut, kan de opleidingen op efficiënte wijze organiseren en aanbieden. Pro Education weet daarmee topkwaliteit te combineren met aantrekkelijke tarieven. Bovendien kun je mogelijk gebruikmaken van de interessante fiscale voordelen die gekoppeld zijn aan opleiden en ontwikkelen.

Over Pro Education