Praktijkgericht studeren

Theoretische kennis is zeer waardevol, maar als paramedicus zult u meer belangstelling hebben voor de praktische uitvoering ervan. Uitgangspunt van onze cursussen zijn dan ook altijd praktijksituaties, die we naast de theorie leggen. We focussen niet op 'wat u moet weten', maar op 'wat werkt', zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Pro Education beschikt over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners. Dankzij hun input is de inhoud van onze cursussen altijd afgestemd op de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Maximaal rendement

Tijdens de cursus brengt u uw eigen praktijkcases in. Onder leiding van de docent kijkt u aan de hand van de theorie vanuit een nieuw perspectief naar de case en komt u in overleg met uw medecursisten tot nieuwe oplossingen. Uw medecursisten brengen op hun beurt ook situaties in vanuit hun werkpraktijk. U leert dus niet alleen van uw eigen praktijksituaties, maar ook van die van uw medecursisten. Zo haalt u maximaal rendement uit uw cursus of opleiding.

Kleine groepen

U volgt uw cursus in een kleine groep. Hiermee creëren we ruime gelegenheid om diep op de materie in te gaan met de opleider en uw medecursisten. Er is ook voldoende mogelijkheid om uw eigen casuïstiek in te brengen. Daarnaast biedt deze opzet de benodigde ruimte om uw vaardigheden te oefenen.

Onze opleiders

De opleiders van Pro Education zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring. Wij zijn er trots op dat onze opleiders hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen. Aan de hand van een uitgebreid evaluatie- en feedbackprogramma monitoren wij de kwaliteit van het aangeboden onderwijs. Zo werken we continu aan het behalen en behouden van een hoge mate van klanttevredenheid.