Praktijkgericht studeren

Over Pro Education

Theoretische kennis is zeer waardevol, maar als paramedicus zul je meer belangstelling hebben voor de praktische uitvoering ervan. Uitgangspunt van onze cursussen zijn dan ook altijd praktijksituaties, die we naast de theorie leggen. We focussen niet op 'wat je moet weten', maar op 'wat werkt', zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Pro Education beschikt over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners. Dankzij hun input is de inhoud van onze cursussen altijd afgestemd op de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Maximaal rendement

Tijdens de cursus breng je je eigen praktijkcases in. Onder leiding van de docent kijk je aan de hand van de theorie vanuit een nieuw perspectief naar de case en kom je in overleg met je medecursisten tot nieuwe oplossingen. De medecursisten brengen op hun beurt ook situaties in vanuit hun werkpraktijk. Je leert dus niet alleen van je eigen praktijksituaties, maar ook van die van je medecursisten. Zo haal je maximaal rendement uit de cursus of opleiding.

Kleine groepen

Je volgt de cursus in een kleine groep. Hiermee creëren we ruime gelegenheid om diep op de materie in te gaan met de opleider en je medecursisten. Er is ook voldoende mogelijkheid om je eigen casuïstiek in te brengen. Daarnaast biedt deze opzet de benodigde ruimte om je vaardigheden te oefenen.

Onze opleiders

De opleiders van Pro Education zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring. Wij zijn er trots op dat onze opleiders hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen. Aan de hand van een uitgebreid evaluatie- en feedbackprogramma monitoren wij de kwaliteit van het aangeboden onderwijs. Zo werken we continu aan het behalen en behouden van een hoge mate van klanttevredenheid.

Over Pro Education