Pro Education en NCOI bieden samen hun eerste MOOC aan

Thema's

Thema's

Pro Education en NCOI bieden samen hun eerste MOOC aan

Pro Education en NCOI bieden in augustus 2020 samen hun eerste ‘Massive Open Online Courseware’ (MOOC) aan. Een MOOC brengt mensen vanuit alle hoeken van Nederland bij elkaar in één virtuele ruimte. Daarin doen zij kennis en vaardigheden op door middel van interactieve leersessies en collaboratief leren.
 
Het onderwerp waarop de MOOC zich focust is het concept van een ‘Quick Consult’ dat de zorgprofessional en de cliënt in staat stelt om op innovatieve wijze snel en effectief een (zorg)interventie op te zetten.
 

Quick consult voor de zorg

Met het aanbieden of hosten van deze MOOC hopen NCOI en Pro Education een virtuele hackathon op gang te brengen waar zowel (para)medische studenten als professionals aan deelnemen. De beoogde uitkomst is een innovatief ontwerp voor een quick consult dat past binnen de verschillende branches van de zorg én uitkomst biedt in de groeiende digitale samenleving als gevolg van het coronavirus.
 
Door middel van deze MOOC zet onze organisatie nieuwe stappen in het opleiden van werkend Nederland in de vorm van waardevolle kenniscreatie. Eerst door de zorgverleners van Nederland een helpende hand te bieden, en later voor allen die door middel van nieuwe kennis hun organisatie of branche naar een hoger niveau willen brengen.

Thema's

Thema's