Wil jij omscholen naar een paramedisch beroep?

Werk je graag vanuit je hart én hoofd? En wil je van betekenis zijn voor anderen? Dan past het beroep paramedicus bij jou. Kies voor omscholen via Pro Education. 

Gerard ging je al voor 

De keuze maken om je te laten omscholen kan een grote stap zijn. Hoe weet je of je de juiste keuze maakt? Hoe ervaren anderen het om zich te laten omscholen en hoe is het om te studeren bij Pro Education? Gerard, een oud student en docent bij Pro Education, vertelt over zijn ervaring met omscholen bij Pro Education. 

Uitstekende arbeidskansen voor paramedici

Heb jij een duidelijk beeld van hoe je professionele toekomst eruitziet? De arbeidsmarkt beweegt, functies veranderen of verdwijnen en nieuwe beroepen ontstaan. Denk jij weleens na over omscholen naar een ander beroep?

In de gehele zorg is er sprake van personeelstekorten. Ook op paramedisch vlak is er vraag naar nieuwe professionals. UWV heeft in kaart gebracht welke beroepen zogeheten kansrijke beroepen zijn. Dat zijn beroepen waarin de kans op het vinden van werk groot is. In het paramedische vakgebied is veel behoefte aan professionals die geschoold zijn op HBO-niveau. Daarbij is er veel vraag naar ergotherapeuten en logopedisten. Als je je nu laat omscholen, is de kans groot dat je na je opleiding snel een geschikte baan kunt vinden. Maak nu werk van jouw doelen.
 

Ontdek het opleidingsaanbod voor paramedische beroepen 

Zoek jij naar een beroep met baanzekerheid, ben je toe aan iets nieuws, wil je iets bijdragen aan de samenleving of heb je een financiële motivatie? Pro Education is dé paramedische opleider van Nederland. Wij bieden omscholing aan naar fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, voeding en diëtetiek.
 

Waarom kies je voor Pro Education?

Zoek jij naar kwaliteit, kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk? Ontdek een nieuwe carrière door om te scholen via Pro Education. We zetten de voordelen op een rij. 
  • Ervaren en specialistisch
    Pro Education is de opleider voor paramedici. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor bijscholing, nascholing en omscholing. Zo bieden wij HBO Bacheloropleidingen en verkorte programma's (HBO-niveau). Alle docenten zijn vakspecialisten die in de praktijk werken.
  • Kwalitatief en erkend onderwijs
    Deze Bacheloropleiding wordt aangeboden door Pro Education. Het curriculum staat onder toezicht van een onafhankelijke werkveldcommissie en is volledig ontworpen vanuit de kwaliteitseisen die aan HBO-opleidingen worden gesteld. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie­organisatie (NVAO). Dit garandeert je dat de opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is.
  • Praktijkgericht
    Er worden hoge eisen gesteld aan de docenten die voor ons lesgeven. Zo zijn alle docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan. Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal aansluiten op de werksituatie van onze studenten. Zo houden wij de lesgroepen klein waardoor alle studenten de mogelijkheid krijgen vraagstukken in te brengen (uit de eigen praktijk).
 

Kom alles te weten in een studie adviesgesprek

Wil je je omscholen en wil je weten welke opleiding bij jouw persoonlijke situatie past? En hoe weet je of je de juiste keuze maakt? In een studie adviesgesprek bespreken we alle vragen die je hebt over een cursus of opleiding. Dit kan gaan over de inhoud van de opleiding, studiebelasting, studiekosten, startmomenten, de combinatie van een opleiding met je werk en privéleven of de keuze voor klassikaal les en/of gedeeltelijk in virtual classroom. We zorgen samen dat jij de informatie hebt die je nodig hebt om een keuze te maken. Vraag nu een adviesgesprek aan.
Advies nodig?

Wil je je omscholen en wil je weten welke opleiding bij jouw persoonlijke situatie past? Bij Pro Education helpen we je graag verder en kijken we samen wat voor jou de best mogelijke leerroute is. Wij helpen je graag bij al jouw vragen. Neem gerust contact met ons op.