Persoonlijk studieadviesgesprek

In verband met de nieuwe maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft gecommuniceerd, kunnen wij helaas tot 1 juni geen open dagen, open avonden of andere evenementen organiseren.

Indien u een adviesgesprek wilt plannen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze opleidingsadviseurs staan paraat om u telefonisch te ondersteunen. Neemt u gerust contact met ons op via 020 - 2 111 175, info@proeducation.nl of stel uw vragen via de chat.

 

Alles wat u wilt weten over onze HBO Bachelor- en Masteropleidingen

Heeft u vragen of wilt u informatie over onze HBO Bachelor- en/of Masteropleidingen? Meld u dan aan voor een spreekuur. Tijdens het spreekuur wordt u gekoppeld met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. In een persoonlijk een-op-een gesprek vertellen wij u graag over praktische en inhoudelijke kanten van de opleidingen. Samen met u kunnen we bekijken hoe het volgen van een opleiding kunt inpassen in uw persoonlijke werk- en privésituatie.
 
Het spreekuur vindt plaats op:
Pro Education
Marathon 7
1213 PD Hilversum
 
We werken met tijdvakken van ongeveer 1 uur. U kunt in het onderstaande aanmeldformulier een datum en voorkeurstijd opgeven (op werkdagen tussen 10 en 16 uur). Onze opleidingsadviseurs bellen u om een definitief tijdstip met u af te spreken.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.
Het privacy statement van Pro Education is van toepassing op dit formulier.