Persoonlijk studieadviesgesprek

Over Pro Education

Indien je een adviesgesprek wilt plannen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze opleidingsadviseurs staan paraat om je telefonisch te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via 020 - 2 111 175, info@proeducation.nl of stel je vragen via de chat.
 

Alles wat je wilt weten over onze HBO Bachelor- en Masteropleidingen

Heb je vragen of wil je informatie over onze HBO Bachelor- en/of Masteropleidingen? Meld je dan aan voor een spreekuur. Tijdens het spreekuur word je gekoppeld met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. In een persoonlijk een-op-een gesprek vertellen wij je graag over praktische en inhoudelijke kanten van de opleidingen. Samen met jou kunnen we bekijken hoe het volgen van een opleiding kunt inpassen in je persoonlijke werk- en privésituatie.
 
Het spreekuur vindt plaats op:
Pro Education
Marathon 7
1213 PD Hilversum
 
We werken met tijdvakken van ongeveer 1 uur. Je kunt in het onderstaande aanmeldformulier een datum en voorkeurstijd opgeven (op werkdagen tussen 10 en 16 uur). Onze opleidingsadviseurs bellen je om een definitief tijdstip met je af te spreken.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van Pro Education is van toepassing op dit formulier.

Over Pro Education