Persoonlijk studieconsult

Over Pro Education

Wil je ontdekken of Pro Education bij jou past? Of wil je uitgebreid met iemand sparren over de volgende stap in jouw loopbaan? Onze studieadviseurs kunnen al je vragen beantwoorden! Dit doen we graag tijdens een persoonlijk studieconsult. Dit gesprek voer je waar en wanneer je maar wil.

Plan een afspraak

Wat is een persoonlijk studieconsult?

In een persoonlijk studieconsult bespreek je al je vragen over een opleiding, cursus of workshop met een studieadviseur. De studieadviseurs kijken direct met je mee in het opleidingsaanbod op de website. Daarnaast hebben zij inzicht of er voor jouw gewenste startmoment nog plekken beschikbaar zijn. En het mooiste is: je hoeft hiervoor niet de deur uit want dit gesprek voer je via je telefoon, laptop of tablet op een plek die jou uitkomt. Zo zorgen we er samen voor dat je goed geïnformeerd start met je opleiding of cursus.
 

Wat heb je hiervoor nodig?

Het enige dat je nodig hebt is een telefoon, laptop, desktop of tablet. Het adviesgesprek voeren we telefonisch of via Microsoft Teams. Dit programma kun je downloaden, maar ook via je browser gebruiken. Tenslotte heb je een goede wifiverbinding of 4G-dekking nodig.
 

Wat kun je verwachten?

Het persoonlijk studieconsult draait om jouw vraag en behoefte. Wij bieden inzichten die relevant zijn voor jou. Je kunt het volgende verwachten:

  • Gerichte inzichten die aansluiten bij jouw specifieke vraag.
  • Persoonlijke begeleiding om een duidelijk beeld te krijgen van jouw mogelijkheden.
  • Informatie over verschillende studievarianten en opleidingen die passen bij jouw situatie.
  • Advies over hoe je onze opleidingen kunt combineren met jouw werk- en privéleven.
  • De mogelijkheid om al je vragen direct te stellen.
 

Een afspraak maken

Het studieconsult duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten en maak je door onderstaand formulier in te vullen. In dit formulier geef je aan welke dag jouw voorkeur heeft. Eén van onze studieadviseurs neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. Natuurlijk is deze afspraak geheel vrijblijvend. Wij helpen je graag met de informatie die jij nodig hebt!

Plan een afspraak

Jouw voorkeursmoment bepalen

Je ontvangt een bevestiging zodra wij je afspraakformulier hebben ontvangen. Daarna neemt één van onze adviseurs contact met je op om een afspraak te plannen op je voorkeursmoment.

Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging per e-mail. Onze studieadviseur neemt contact met je op om de afspraak in te plannen. Op dit formulier is de privacy policy van Pro Education van toepassing. 

Over Pro Education