Prohealth Fysiotherapie 

In Prohealth Fysiotherapie gaan we in gesprek met de initiatiefnemers achter de campagne Samen Beslissen. Goede hulpverlening begint met vragen als: wat vind jij belangrijk? Wanneer is voor jou deze behandeling geslaagd? En dat is precies waar de campagne ‘Samen Beslissen’ om draait.  Ook spreken we fysiotherapeut en docent bij Pro Education Tony de Schipper. Verder maak je kennis met ons actuele cursusaanbod Fysiotherapie. Momenteel bieden we interessante cursussen als Beweeginterventie Geriatrie, Gecombineerde leefstijlinterventie en Valpreventie in de Praktijk aan.

Lees het magazine

Prohealth Logopedie 

In Prohealth Logopedie gaan we in gesprek met de initiatiefnemers achter de campagne Samen Beslissen. Verder maak je kennis met ons actuele cursusaanbod Logopedie. Momenteel bieden we interessante cursussen als Autismespectrumstoornissen, Ouders in Beeld en Partnertraining bij Afasie aan. Ook spreken we logopedist en docent bij Pro Education Franka de Groot.

 

Lees het magazine

Prohealth Ergotherapie 

In Prohealth Ergotherapie gaan we in gesprek met de initiatiefnemers achter de campagne Samen Beslissen. Goede hulpverlening begint met vragen als: wat vind jij belangrijk? Wanneer is voor jou deze behandeling geslaagd? En dat is precies waar de campagne ‘Samen Beslissen’ om draait.  Verder maak je kennis met ons actuele cursusaanbod Ergotherapie. Momenteel bieden we interessante cursussen als Arbeidsbegeleiding binnen een Multidisciplinaire Setting, Ergotherapie bij Vermoeidheidsklachten en Ergotherapie in de Laatste Levensfase aan. Ook spreken we ergotherapeut en gastdocent bij Pro Education Jantina Kroese.

Lees het magazine

Prohealth Podologie en -therapie 

In Prohealth Podotherapie gaan we in gesprek met de initiatiefnemers achter de campagne Samen Beslissen. Goede hulpverlening begint met vragen als: wat vind jij belangrijk? Wanneer is voor jou deze behandeling geslaagd? En dat is precies waar de campagne ‘Samen Beslissen’ om draait.   Verder maak je kennis met ons actuele cursusaanbod Podotherapie. Momenteel bieden we Enkelstabiliteit voor de Echografist, Motivational Interviewing en Ganganalyse en Looptraining aan. 

 

Lees het magazine

Prohealth Voeding en Diëtetiek 

In Prohealth Diëtiek gaan we in gesprek met de initiatiefnemers achter de campagne Samen Beslissen. Verder maak je kennis met ons actuele cursusaanbod Diëtiek. Momenteel bieden we Oplossingsgericht Coachen in de Praktijk, Oncologie en diëtetiek in de eerste lijn, en Shared Decision Making aan.

Lees het magazine