Studiegids aanvragen

Studiegids aanvragen

Het paramedisch aanbod in één overzicht Nu aanvragen

Cursus Logopedie: een uitgebreid pakket

Pro Education biedt u een uitgebreid pakket aan cursussen op het gebied van logopedie, geaccrediteerd door Stichting ADAP. Honderden collega's zijn u al voorgegaan! Uitstekende stof, enthousiaste docenten en een praktisch opleidingscentrum staan garant voor tevreden deelnemers. Bekijk het complete aanbod cursussen logopedie of vraag de nieuwe studiegids aan.

Nieuw: Leergangen

Pro Education biedt u nu leergangen: samenhangende pakketten van cursussen rondom specifieke thema’s. Deze modulair opgebouwde leergangen zijn flexibel te volgen. U kunt zich ook inschrijven voor de onderliggende losse cursussen. De leergangen worden zo veel mogelijk aangeboden in een dag- en avondvariant.

Erkende en kwalitatieve bijscholing logopedie

Pro Education is CEDEO-erkend en het bijscholingsaanbod is voor een groot deel geaccrediteerd door Stichting ADAP. Wij streven ernaar het geaccrediteerde aanbod zo veel mogelijk uit te breiden. Op de cursuspagina’s vindt u het actuele aantal toegekende accreditatiepunten.

De genoemde prijs zijn de kosten van het cursusgeld. Deze worden aangevuld met de kosten van arrangement en literatuur en leeromgeving.

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden