Shakira van Aar

Over Pro Education

Mensen enthousiast maken voor hun vak


Na zo’n acht á negen jaar in de praktijk wilde ik eens iets nieuws. Daarom heb ik een docentenopleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In eerste instantie was het moeilijk een baan als docent te vinden die goed te combineren was met mijn werk als therapeut. Maar bij Pro Education kan ik het voor de klas staan wel goed combineren met mijn werk in de praktijk.
 
Het leuke aan het lesgeven is vooral de omgang met studenten en hen enthousiast maken voor het vak. De studenten bij Pro Education hebben vaak al behoorlijk wat bagage, dus kun je als docent echt de diepte in gaan. De bachelorstudenten zijn bovendien meestal extreem gemotiveerd. Dat werkt heel prettig als docent.
 
De lessen van de cursus Handspalken zijn weer heel praktisch en dat levert vaak leuke en grappige momenten op. Scholing is voor de deelnemers aan de cursussen, naast het halen van accreditatiepunten, natuurlijk ook heel belangrijk om bij te blijven en verder te specialiseren in hun vak.

Shakira van Aar - Ergotherapeut, handtherapeut en docent voor de opleidingen Bachelor ErgotherapieCursus Handspalken en Ergotherapie bij vermoeidheidsklachten bij Pro Education.

Over Pro Education