Pro Education is de opleider voor en door paramedische zorgprofessionals

Met ruim 100 praktijkgerichte, erkende cursussen en opleidingen.

Opleidingen per niveau

Cursussen en Nascholing

Wij bieden ruim 100 praktijkgerichte cursussen voor paramedici. Het nascholingsaanbod is voor een groot deel geaccrediteerd bij KNGF, Stichting Keurmerk en ADAP. Onze gemiddelde waardering is een 8,3!

Bekijk de opleidingen

HBO-programma's

Wij bieden diverse HBO-programma's in de zorg. Wil je paramedicus worden? Bekijk dan de NVAO-erkende initiële HBO Bacheloropleidingen Fysiotherapie, Logopedie of Ergotherapie.

Bekijk de opleidingen

Masteropleidingen

Ons opleidingsprogramma bestaat uit volledige Masteropleidingen, Masterprogramma's en losse Masterclasses.
 
Bekijk de opleidingen

Open avond Pro Education

Zit je eraan te denken om een paramedische HBO Bacheloropleiding te volgen, maar heb je nog vragen? Of ben je nog op zoek naar de juiste opleider?

Op dinsdag 13 juni 2023 organiseren wij van 19:00 tot 21:00 uur een open avond in Hilversum, en op 20 juni 2023 online. Aanmelden kan via onderstaande button.

Reviews

STAP-budget

Studeer met € 1.000,- voordeel of volg kosteloos een cursus
Wil je graag een toekomstbestendige paramedicus blijven? Ontvang met het STAP-budget tot € 1000,- voordeel per jaar op een deelnemende cursus. 

Lees nu Prohealth online met het thema Vitaliteit

De nieuwe Prohealth staat nu online. Deze editie staat in het teken van vitaliteit. Harry Geurkink bespreekt de Wim Hof Methode. Orthomoleculair diëtist Karin de Jong vertelt wat het belang van gezonde darmen voor je vitaliteit is. Het blijkt dat elke paramedische discipline kan bijdragen aan de vitaliteit van mensen.