Kom naar onze stand op de Dag van de Fysiotherapeut

Thema's

Thema's

Kom naar onze stand op de Dag van de Fysiotherapeut

Vrijdag 4 november 2016 is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Fysiotherapeut. Ook Pro Education is uiteraard weer van de partij. Benieuwd wat u op deze dag van ons kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Sessie Brenda Goedhart
Brenda Goedhart is oncologisch en oedeemfysiotherapeut en docent bij Pro Education. Zij ondersteunt patiënten die te maken krijgen met kanker en de medische behandeling daarvan. Tijdens de Dag van de Fysiotherapeut verzorgt zij van 11.15 tot 12.15 uur de sessie ‘Nazorg rondom oncologische patiëntenpopulatie’. In deze sessie zal zij u meer vertellen over de diagnostische en therapeutische modaliteiten en mogelijkheden in nazorg.

Meet & Greet met Brenda
Een-op-een uw vragen stellen aan Brenda? Dat kan! Tussen 12.45 en 14.45 uur staat zij u graag te woord bij de stand (nr. 66) van Pro Education.

25% korting op uw 2e cursus
Natuurlijk hebben wij tijdens de beurs ook een aantrekkelijke kortingsactie. Schrijf u tussen 4 en 9 november in voor 2 cursussen bij Pro Education en u krijgt 25 procent korting op uw 2e cursus!

Maak kans op een opleidingscheque t.w.v. € 500,-
Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf u tussen 4 en 9 november alsnog in en u maakt kans op een opleidingscheque ter waarde van € 500,-.

Thema's

Thema's