Verkiezing Logopedisch Kringproduct 2013

Thema's

Thema's

Verkiezing Logopedisch Kringproduct 2013

Dit jaar kan bij de verkiezing Logopedisch Kringproduct gestemd worden op inzendingen van alle kringen. Het doel van de verkiezing is om de bekendheid met kringproducten buiten de eigen kwaliteitskring te vergroten en kringen te stimuleren om kennis te delen. Uit alle inzendingen kunnen logopedisten online stemmen op het beste kringproduct. Van tevoren zijn de genomineerde kringproducten door een jury beoordeeld.

Het kringproduct met de meeste stemmen van de beroepsgroep wordt op 21 september 2013 uitgeroepen tot Nationaal Logopedische Kringproduct 2013.
Kwaliteitskringen ontwikkelen kringproducten die hun oorsprong vaak hebben in verbeterpunten die in de praktijk gesignaleerd zijn. Deze kringproducten hebben betrekking op de werkwijze bij onderzoek en behandeling of op registratie en administratieve verslaglegging van patiëntinformatie. Werken met producten die door kwaliteitskringen zijn ontwikkeld, levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van logopedische zorg. De NVLF organiseert de verkiezing om kringproducten ook buiten de eigen kwaliteitskring meer bekendheid te geven en om kringen te stimuleren kennis te delen. De termijn voor inzending sluit op 1 augustus. (Bron: NVLF)

Thema's

Thema's