Winnares opleidingscheque NVLF-congres bekend

Thema's

Thema's

Winnares opleidingscheque NVLF-congres bekend

Op 13 oktober stond Pro Education met een stand op het NVLF-congres. En ook dit jaar konden de bezoekers van onze stand een opleidingscheque ter waarde van € 500,- winnen. Deze keer is Martine Broersen de gelukkige winnares. Zij ontving de cheque persoonlijk uit handen van onze directeur Josephine Hofsté.
 
Martine is logopedist en klinisch linguïst. Als logopedist werkt ze bij de NSDSK (Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind) en doet daar voornamelijk diagnostiek bij kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Ze verwijst deze kinderen meestal door naar een logopedist in de buurt of naar vroegbehandeling.
 
Daarnaast is Martine voorzitter van de Vereniging voor Klinische Linguïstiek en is ze mede-initiatiefnemer van TOS-net i.o., een netwerk in oprichting van professionals die zich met TOS bezighouden. Oftewel, proTOSsionals, zoals zij zichzelf noemen.
 
Ze wil haar prijs waarschijnlijk gebruiken voor de cursus RTNA bij TOS: Woordvinding en Woordenschat of een cursus Motivational Interviewing.

 

Thema's

Thema's