Scholingsvoucher

Pro Education biedt naast een breed pakket bij- en nascholingscurssusen ook diverse HBO- en Masteropleidingen binnen zorg en welzijn. Door het personeelstekort in de zorg komen veel van deze opleidingen in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie.

Subsidie

De overheid stimuleert deelname aan zorg HBO Bacheloropleidingen. Op basis van voldoende studievoortgang ontvangt u per halfjaar € 1.250,- aan subsidie in de vorm van een scholingsvoucher van het Ministerie van OCW. Dat bedrag loopt op tot € 10.000,- voor uw gehele Bacheloropleiding. Daarmee kunt u deze Bacheloropleidingen met een aanzienlijk voordeel volgen.

HBO-programma’s als onderdeel van een HBO-Bacheloropleiding

Om de flexibiliteit te stimuleren en de drempel te verlagen, is het mogelijk om per half jaar te studeren en daar direct subsidie voor te krijgen. Pro Education biedt hiervoor diverse HBO-programma’s komen hiervoor in aanmerking

Voordelen subsidieregeling

De regeling is bedoeld om de deelname zorg HBO Bacheloropleidingen te stimuleren. Dat brengt voor u een enorm voordeel met zich mee. Door deze subsidieregeling betaalt u nog maar € 9.990,- voor uw volledige Bacheloropleiding. Daarnaast krijgt u nog meer voordelen. Zo mag u, als het nodig is, per module één keer gratis herexamen doen.

Pro Education regelt alles voor u

Behalve u inschrijven voor de opleiding hoeft u niets te doen om van de regeling gebruik te kunnen maken. Wij regelen alles voor u. Als u gebruik wilt maken van de subsidieregeling, dan mag u nog geen Bachelor of ­Master in het bekostigd onderwijs hebben afgerond. Ook dient u in het bezit te zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO (niveau 4) om toegelaten te kunnen worden tot de HBO Bachelor. Beschikt u niet over een van deze diploma’s, maar bent u wel 21 jaar of ouder? Dan kunt u in aanmerking komen voor de zogenoemde 21+ regeling, waarmee gekeken wordt of u toereikende capaciteiten heeft om een opleiding op HBO Bachelorniveau te volgen.