Lerarenbeurs

Een Masteropleiding volgen met de Lerarenbeurs

Bevoegde opleiders in het primair en voortgezet onderwijs, en het middelbaar of hoger beroepsonderwijs kunnen via DUO een Lerarenbeurs aanvragen. Met deze beurs worden studiekosten betaald voor een HBO Bachelor- en Masteropleiding of een premaster- of schakeltraject. Een ideale regeling voor leraren die naast hun werk hun kennis willen uitbreiden!
De Masteropleidingen van Pro Education bieden jou een breed en diepgaand inzicht in je vakgebied en vormen een uitstekende investering in je carrière. De Masteropleidingen bestaan uit verschillende Masterclasses en zijn door deze modulaire opbouw in je eigen tempo te volgen. Pro Education biedt jou flexibel en praktijkgericht onderwijs met erkende kwaliteit!
 

Overzicht NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen

Masteropleiding   Titel   Opleidingsinstituut   CROHO code  
Management & ICT   MMIT   Pro Education   70062  
Management & Innovatie   MMI   Pro Education   70015  
Social Work & Innovation   MoSW   Pro Education   70161  
Coaching   MC   NCOI University   70158  
Projectmanagement   MPM   NCOI University   70156  
Management van Cultuur en Verandering   MCC   NCOI University   70089  
 
*Pro Education is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep. Een aantal Masteropleidingen wordt aangeboden onder verantwoordelijkheid van NCOI University.
 

Aanvraag Lerarenbeurs vanaf 1 april 2014

Als docent kom je mogelijk in aanmerking voor de Lerarenbeurs. De aanvraagperiode loopt van 1 april tot en met 31 mei 2014. De uitvoering van de aanvraag van de Lerarenbeurs is in handen van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Het aanvragen van de beurs verloopt via de website van DUO. Bij het aanvragen van een Lerarenbeurs heb je de BRIN-code van de onderwijsinstelling nodig. De BRIN-code van Pro Education is 28DU, die van NCOI 29PZ.

 

Persoonlijk advies

Het volgen van een Masteropleiding is een flinke tijdsinvestering. Heb je aanvullende informatie nodig of wens je persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 020 - 56 77 999 of via info@proeducation.nl.