Pro Education bestaat 25 jaar!

Thema's

Thema's

Pro Education bestaat 25 jaar!

Daarmee zijn wij dé opleider voor paramedici in Nederland. Van starters tot ervaren professionals – Pro Education zet je in elke fase van je carrière in je kracht. Ons geheim? Dat is niet alleen onze 25 jaar lange ervaring, maar ook onze focus op de toekomst. Wat heb je nu nodig om goed te zijn in je vak? Wij kijken vooruit. En daar profiteer jij van.
 

Wie jarig is trakteert!

En over profiteren gesproken: wie jarig is trakteert! Daarom ontvang je deze feestmaand 5 x 5% korting op deze cursussen: Gecombineerde Leefstijlinterventie, Logopedie en Downsyndroom, Behandeling bij Kinderen met Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK), Voeding bij Kanker in de Eerste Lijn en Feldenkraismethode. Dus heb je na die heerlijke zomervakantie volop nieuwe energie om je huidige functie verder te verdiepen óf wil je een switch maken naar een andere functie binnen jouw vakgebied? Met onze feestelijke jubileumactie helpen we je graag voordelig op weg!

*De actie is geldig tot 15 november 2023. Gebruik bij het aanmelden voor bovenstaande cursussen de kortingscode PRO25. 5% korting op het cursusgeld van deze 5 cursussen wordt in mindering gebracht op de factuur.

Thema's

Thema's