Menu Zoeken

Professionalsbijeenkomst zeer geslaagd

Samen met de deelnemende professionals kijken we tevreden terug op de onlangs gehouden professionalsbijeenkomst. Zij kregen een inspirerend avondprogramma aangeboden. Nadat directeur Josephine Hofsté de avond opende, volgde een aantal workshops waarin het thema Gedrag en Gedragsverandering werd belicht.
 
Prof. Dr. Arie Dijksma, Academic boardlid Pro Education en hoogleraar aan de RUG (Rijksuniversiteit Groningen), met als specialisatie onder meer gedragsverandering en –beïnvloeding, gaf een workshop over wat professionals zelf kunnen doen om gedragsverandering te kunnen bereiken. De deelnemers kregen daarbij de gelegenheid om met elkaar te discussiëren over hun eigen effectiviteit in gedragsverandering.

De zes geheimen van overtuigen van Robert Cialdini

Psycholoog, trainer en hoofddocent toegepaste psychologie drs. Bianca Smeets ging met haar workshop dieper in op de zes geheimen van overtuigen van Robert Cialdini. Ze legde de toehoorders uit hoe zij deze geheimen als professional kunnen gebruiken in het onderwijs.
 
Geke Bouwman, psychosomatisch psycholoog, coach en gezondheidsmanager, belichtte in de derde workshop diverse technieken waarmee je gedragsverandering en oplossingsgericht coachen toe kunt passen in de paramedische praktijk en in het onderwijs.
 
Hoewel de avond in het teken van kennisoverdracht stond, was er voor de deelnemers voldoende ruimte om kennis met elkaar te maken en met elkaar in gesprek te gaan. 

[Error loading the WebPart 'CommentView' of type 'CommentView']

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.