Menu Zoeken
Brochure aanvragenDirect inschrijven
Deze ontvangt u direct per e-mail

Bent u geïnteresseerd in topsport en het ontwikkelen van sporttalent? Volg dan deze cursus. U leert de stappen die u moet nemen om van een peuter een topsporter of actieve oudere te maken op basis van hét talentontwikkelingsmodel Long Term Athlete Development (LTAD). Dit model biedt een duidelijke weg naar een leven lang sporten, betere prestaties (TOPsport) en een gezond leven. Na afloop van de cursus kunt u het LTAD-programma gebruiken en heeft u ook genoeg inzicht gekregen om het programma te begrijpen. Zo kunt u het model effectief inzetten, bijvoorbeeld in samenwerking met sportclubs en gemeenten.

Doelgroep

Deze interessante cursus is speciaal ontwikkeld voor (sport)fysiotherapeuten en kinderfysiotherapeuten die zich willen verdiepen in LTAD. Ook andere geïnteresseerden, zoals inspanningsfysiologen, sporttrainers en andere professionals in dit vakgebied kunnen deelnemen aan deze cursus. U moet dan wel voldoende aantoonbare achtergrondkennis hebben.

Resultaat

  • U heeft inzicht in het LTAD-model.
  • U kunt het LTAD-model toepassen.
  • U weet een LTAD-plan te ontwikkelen en te onderbouwen.
  • U kunt de eerste stappen zetten in het maken van langetermijnbeleidsplannen gericht op sport en gezondheid in samenwerking met sportclubs, gemeenten en scholen.

Aanpak

U krijgt kennis aangereikt door middel van literatuur, analyses, praktische oefeningen en heldere uitleg van docenten die beschikken over jarenlange ervaring met Long Term Athlete Development (LTAD). De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een moderne online leeromgeving maakt deze cursus bijzonder effectief.

De cursus wordt gegeven in een groep van 12 tot 20 deelnemers en heeft een totale studiebelasting van 9 uur, waarvan 7 contacturen en 2 uur zelfstudie.

Professionals

Oscar Reijmerink is fysiotherapeut en docent fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Ook is hij werkzaam als coach strength and conditioning. Hij is verbonden aan Motive To Move (MTM) performance center in Rotterdam.

Accreditatie

Beroepsgroep

Accreditatie (deel)register

Aantal punten

Fysiotherapeut KNGF - Register Algemeen fysiotherapeut 9 pt
Fysiotherapeut KNGF - Register Kinderfysiotherapeut 9 pt
Fysiotherapeut KNGF - Register Sportfysiotherapeut 9 pt
Fysiotherapeut Keurmerk Fysiotherapie 9 pt

Programma

In deze boeiende cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Long Term Athlete Development Model
  • Motorische ontwikkeling
  • Neuroanatomie
  • Inspanningsfysiologische principes
  • Trainingsleer
  • Wetenschappelijke onderbouwing
Na actieve deelname ontvangt u een certificaat.

Planning 

Deze cursus bestaat uit 1 dag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

De cursus wordt verzorgd in Krimpen aan den IJssel.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.
Bij Pro Education kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.
Pro Education is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.
2 mogelijkheden

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

10-11-2018 Zaterdag Zaterdag Krimpen aan den IJssel

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

08-02-2019 Dag Vrijdag Krimpen aan den IJssel

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Inschrijven

Planning

   
10-11-2018 Zaterdag Zaterdag Krimpen aan den IJssel Inschrijven Planning
08-02-2019 Dag Vrijdag Krimpen aan den IJssel Inschrijven Planning

Kosten Dag, bij betaling in 1 termijn

Cursusgeld € 295,-
Studiemateriaal € 50,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 399,50

Locatie- en arrangementskosten

Pro Education regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dag­arrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten, hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Onze paramedische cursussen die accredi­tatiepunten opleveren zijn erkend door verschillende branche­organisaties. De opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, Associate degree, de volledige HBO Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen zijn wettelijk erkende opleidingen. Deze erkende cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit ­betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan is dit een samengestelde prijs inclusief studiemateriaal en locatie- en arrangementskosten. Over deze prijs­componenten is 6% btw van toepassing.

Brochure aanvragen
Direct inschrijvenDeze ontvangt u direct per e-mail

Opleidingsadvies Voorlichtingsavonden Brochure aanvragen Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief van Pro Education?

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren